Підтримати нас

Херсонський професор став членом Наукової ради Нацфонду досліджень

Автор статті
19 жовтня 2020 12:00
865
Поширити:

Завідувач кафедри ботаніки ХДУ, доктор біологічних наук, професор Іван Мойсієнко став членом Наукової ради Національного фонду досліджень України.

Національний фонд досліджень України створено 4 липня 2018 року. Він надає грантову підтримку як на фундаментальні наукові дослідження з природничих, технічних, суспільних та гуманітарних наук, так і на прикладні наукові дослідження та розробки за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки.

Тож послужний список професора дедалі зростає. Адже його постійно запрошують до складу координаційних рад при Херсонській обласній держадміністрації з питань екології. Мойсієнко - член науково-технічної ради національних природних парків «Білобережжя Святослава», «Джарилгацький», «Нижньодніпровський» та «Олешківські піски». Знаний в Україні фахівець у галузі охорони природи. За його участю в Херсонській області  створено національні природні парки «Олешківські піски», «Джарилгацький», «Нижньодніпровський» та «Кам’янська Січ», інших заповідних об’єктів. Професор Мойсієнко є експертом секції Охорони навколишнього середовища Наукової ради Міністерства освіти і науки України.

У 2018 році Іван Мойсієнко увійшов до числа засновників громадської організації "Ukrainian Nature Conservation Group" та увійшов до її Правління.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ