Підтримати нас

Херсонський обласний апеляційний суд закривають

Автор статті
01 жовтня 2018 14:00
919
Поширити:

В апеляційному суді області вже запрацювала ліквідаційна комісія. Наказ про її створення оприлюднено на сайті Державної судової адміністрації України.

Крім того, в державі ліквідується ще 24 загальних апеляційних суду, 7 апеляційних господарських судів та 8 апеляційних адміністративних судів.

Нагадаємо, Вища рада правосуддя ще 26 грудня 2017 року погодила укрупнення судової системи, тобто ліквідацію усіх апеляційних та місцевих судів і створення замість них окружних судів. Замість 663 місцевих загальних судів (з урахуванням окупованих територій Криму та Донбасу), заплановано створити близько 270 нових, окружних.

Головою ліквідаційної комісії  Апеляційного суду Херсонської області призначено заступника керівника апарату суду Дмитра Гурова. Також до складу комісії входять:

- спеціаліст відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Олена Рибальченко;

- головний спеціаліст відділу управління персоналом Алла Соломашенко;

- начальник відділу діловодства та обліку звернень громадян Оксана Калюжна:

- та начальник режимно-секретного відділу Апеляційного суду Херсонської області Ганна Головенько.

Реорганізація має закінчитися до Нового року. Згідно з планами заходів, ліквідаційна комісія була зобов’язана до 21.09.2018 надіслати на погодження документи щодо ліквідації режимно-секретного органу суду до ДСА України та регіонального органу СБУ і закінчити роботу не пізніше трьох місяців після виконання цього пункту.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ