Підтримати нас

Херсонський лікар представлятиме Україну на Міжнародному форумі в Великобританії

Автор статті
21 лютого 2019 16:01
683
Поширити:

Лікар-онколог Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні Сергій Ляшенко представлятиме Україну на Міжнародному форуміз якості та безпеки охорони здоров’я, який відбудеться у Глазго (найбільше місто Шотландії) 27-29 березня 2019 року.

Про це повідомляє офіційний сайт облдержадміністрації.

Таке право Сергій Ляшенко виборов, успішно склавши тести конкурсу Британського медичного журналу («BMJ») у номінації «Інфекційні захворювання».

BMJ - це освітній онлайн-ресурс, який надає унікальну можливість швидко та ефективно перевірити свої знання та бути обізнаним щодо останніх розробок у медичній галузі. База ресурсу складається з інформації про більш ніж тисячу клінічних випадків, тисячу онлайн-тренінгових модулів та охоплює 80% найбільш поширених патологій, з якими стикаються фахівці первинної та вторинної ланок у процесі надання медичної допомоги у більш ніж 70 напрямках спеціалізації.

Доступ до цього ресурсу українські лікарі отримали восени 2016 р., коли Міністерство охорони здоров’я України спільно з Національною медичною академією післядипломної освіти імені П.Л. Шупика у співпраці з Агенцією зі зменшення ризиків США (DefenseThreatReductionAgency) та «BMJ» презентували проект «Тренінгова ініціатива щодо підтримки клінічного рішення». Проект триватиме три роки. Спочатку він був розрахований лише на англомовних лікарів, а вже потім — усіх українських фахівців.

Доступ до ресурсів «BMJ», окрім України, також отримали Грузія та Азербайджан.

Бали, отримані під час проходження тестів «BMJ», враховуються галузями охорони здоров’я різних країн, зараховуються як бали безперервного професійного розвитку. Невдовзі їх обіцяють брати до уваги і в Україні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ