Підтримати нас

Херсонського прокурора затримали під час отримання хабара

Автор статті
25 липня 2019 05:23
620
Поширити:

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Мелітополі, затримали прокурора Херсонської місцевої прокуратури Херсонської області під час отримання ним неправомірної вигоди.

За попередньою інформацією прокурор вимагав і отримав від мешканки міста Херсон 6000 гривень. За це він обіцяв подати до суду клопотання щодо розгляду за спрощеною процедурою кримінального провадження щодо скоєння нею крадіжки та призначити за наслідками судового розгляду найменшу міру покарання.

Затримали прокурора в місті Херсон поблизу будівлі Херсонської місцевої прокуратури в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі готується повідомлення про підозру затриманому за одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням такої вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Уразі доведення вини затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, з конфіскацією майна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ