Підтримати нас

Херсонським учням пропонують стати миротворцями

Автор статті
20 лютого 2019 09:14
1,632
Поширити:

Оголошено конкурс з-поміж школярів Одеської, Херсонської та Миколаївської областей на участь у тренінгу для поглибленого навчання шкільній медіації, правам і свободам людини.

Конкурс проводить громадська організація «Офіс Регіонального Розвитку» у партнерстві з ChildFund Deutschland e.V. у рамках проекту «Шкільна медіація та діалог: стратегії для молодого покоління миротворців в Україні».

Головна мета - навчити підлітків самостійно розв’язувати конфлікти у власному середовищі, виступати у ролі миротворців, підвищивши рівень їх обізнаності про шкільну медіацію, подолання конфліктів та захист прав людини, а також, підготувати їх та вчителів як шкільних медіаторів.

Участь у тренінгах безкоштовна. Також організатори покривають витрати на роздаткові матеріали, проживання та харчування учасників.

Усього, за результатами цього конкурсу буде відібрано 30 учасників віком від 13 до 17 років: по 10 школярів з Одеської, Херсонської та Миколаївської областей. Для відібраних дітей буде забезпечений супровід місцевих педагогів.

Заявки на участь приймаються до 17 години 00 хвилин 28 лютого 2019 року.

Заповнити заявку та більш детально про умови конкурсу можна дізнатись тут.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ