Підтримати нас

Херсонські рятувальники в області надають допомогу населенню

Автор статті
10 вересня 2018 05:01
637
Поширити:

А також мінімізують негативні наслідки погіршення екологічної ситуації.

З метою мінімізації негативних наслідків екологічної ситуації на території Каланчацького та Чаплинського районів Херсонської області, надання допомоги населенню підрозділами ДСНС України організовано:

  • цілодобовий моніторинг стану ситуації в регіоні;

  • надання допомоги у перевезенні дітей з с. Каїрка Каланчацького району до оздоровчих таборів м. Скадовськ;

  • розгортання двох пунктів надання допомоги населенню поблизу Контрольних пунктів в’їзду, виїзду Каланчак та Чаплинка, де забезпечено цілодобове чергування особового складу;

  • 9 вересня хіміко-радіометричною лабораторією Міжрегіонального центру швидкого реагування проведено хімічну розвідку в центральній частині с. Олександрівка та в центральній частині с. Преображенка. За результатами експрес аналізу перевищення рівня небезпечних речовин не виявлено.

  • проведено дегазацію території спеціальною технікою відкритих ділянок та дахів будівель КПВВ «Каланчак», КПВВ «Чаплинка» на площі 2,5 га та ділянок автодоріг до населених пунктів с. Ставки і с. Каїрка Каланчацького району (оброблено автодороги протяжністю 20 км). Всього з початку робіт оброблено 194 км автодоріг та 2,5 га території та будівель КПВВ «Каланчак» та КПВВ «Чаплинка».

  • створено необхідний резерв сил та засобів.

Заходи щодо мінімізації негативних наслідків ускладнення екологічної ситуації, продовжуються.

11.jpg 

04.jpg

 06.jpg 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ