Підтримати нас

Херсонські підприємці влаштували акцію протесту перед “карантином вихідного дня”. Фоторепортаж

Автор статті
11 листопада 2020 10:05
982
Поширити:

Взявши до уваги стрімке поширення коронавірусної інфекції (в Україні вже кожен день кількість нових випадків зараження перевалює за 10 тисяч), уряд вирішив відновити посилення карантинних заходів.

У тому числі це стосується підприємництва. Зокрема, міністр охорони здоров'я Максим Степанов підкреслив, що з 13 листопада в країні потрібно ввести так званий "карантин вихідного дня" для об'єктів підприємницької діяльності, таких, як кафе і ресторани, хостели, фітнес-клуби, боулінги і таке інше. Під "карантином вихідного дня" розуміється час з 00:00 суботи до 00:00 понеділка, поки всі перераховані вище і подібні до них заклади повинні бути закриті.

Не варто дивуватися, що такі пропозиції уряду викликали масовий протест у бізнесменів. Ще вчора, 10 листопада, у ряді міст України підприємці організували мітинги протесту проти міністерських обіцянок. А сьогодні акція набула загальнонаціонального масштабу.

З протестами вийшли підприємці і на площу Свободи в Херсоні. У фоторепортажі Олександра Корнякова – коротка хроніка цих подій.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ