Підтримати нас

Херсонські бізнесмени сплатять більше півмільйона гривень за незаконну торгівлю алкоголем

Автор статті
05 квітня 2019 08:40
648
Поширити:

У Новій Каховці спеціалісти управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели рейд суб’єктів господарювання, котрі торгують алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Там, на території автостанції, ревізори перевірили 4 бізнесменів і встановили нехтування ними вимог Закону України від 19.12.1995 № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» – всі працювали з порушеннями. Одні продавали алкоголь без відповідної ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями, інші – зберігали алкоголь, не маркований марками акцизного податку встановленого зразка.

За встановлені порушення фіскали застосували до суб’єктів господарювання фінансові санкції на суму 210 тисяч гривень.

Загалом із початку року працівники фіскальної служби області перевірили 38 суб’єктів господарської діяльності, у яких встановили 43 порушення законодавства про обіг підакцизних товарів та застосували майже 504 тис. грн. фінансових санкцій.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ