Підтримати нас

Херсонські бандерівці на урочистостях на честь дня народження свого кумира сказали, кого він пустив би на добриво. ФОТО

Vgoru
Автор статті
01 січня 2016 16:14
732
Поширити:

Смолоскипова хода на честь 107-ї річниці від дня народження Степана Бандери пройшла у центрі Херсону, по проспекту Ушакова та улиці Перекопської від меморіалу херсонцям, загиблим у зоні АТО до меморіалу “Героям слава!” на честь Небесної сотні.

Організували цей захід представники партій і громадських рухів національно-патріотичного спрямування. У ході також взяли участь воїни української армії, представники міської влади, зокрема, Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко, та депутати різних рівнів.

Перед початком та після закінчення ходи відбулися короткі мітинги, на яких промовці казали про те, що зараз, коли Україна — у великій небезпеці, значення особистості Степана Бандери та його внеску у історію булі істотно переосмислені.

Деякі промовці намагалися уявити, якою була б Україна, якби Степан Бандера жив зараз. Депутат Херсонської міськради Віталій Урбанський сказав, що провідний націоналіст точно не став би терпіти людей, які політично перефарбувалися:

“Тих, хто учора вважав своїми ворогами нас, а зараз кричить “Слава Україні!”, Бандера ніколи не вважав би друзями, він пустив би цих людей на добриво для нашого прекрасного українського чорнозему”.

Степан Андрійович Бандера (1909-1959) — український політичний діяч, ідеолог і теоретик українського націоналістичного руху ХХ століття, після розколу Організації українських націоналістів — голова Проводу ОУН-Б.

${gallery:a344046664b43d0220ae3510cc7f71ac}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ