Підтримати нас

Херсонська вчителька виграла клас

Автор статті
23 листопада 2006 16:40
613
Поширити:

Ольга Сушинська – досвідчений педагог, гравець і переможець. Нещодавно вона виграла цілий комп’ютерний клас для Херсонської спеціалізованої школи №51, де викладає математику.

Компанія SAМSUNG навесні цього року оголосила про початок програми “Назустріч знанням”. Викладачам та школярам пропонували написати есе “Як використання комп’ютерних технологій у навчальному процесі відобразиться на успішному майбутньому учнів?”.
На конкурс прийшло 1556 робіт з 1127 українських шкіл. Але експертне журі, до складу якого увійшли і представники Samsung electronics в Україні, і представники Міністерства науки й освіти, відібрало лише десять найкращих есе. Вже з нового навчального року у школах-переможницях обладнали комп’ютерні класи.
У міській школі №51 – це вже третій.
– Перший купила школа, – розповідає Ольга Сушинська, – другий подарував російський консул, адже ми поглиблено вивчаємо російську мову і літературу. Але з появою третього комп’ютерного класу ми, нарешті, можемо викладати інформатику з першого класу.
Вчителька математики вже не раз перемагала у конкурсах. Вона брала участь в Інтернет - змаганнях з фаху і навіть виборювала грошові премії. Але вперше їй допомагали учні. На комп’ютерному гуртку дев’ятикласники ділилися ідеями для есе. Ольга Сушинська зібрала їх у невеличке фантастичне оповідання.
Нині роботи переможців можна почитати на сайті www. education.samsung.ua Можливо, у наступному році й іншим активним херсонським викладачам та школярам вдасться завоювати звання найкращих есеїстів. Адже компанія SAMSUNG вже з квітня наступного року знову розпочне конкурс з комп’ютеризації нашої країни.

Новини

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ