Підтримати нас

Херсонська поліція - про кримінальні події минулої доби

Автор статті
21 жовтня 2020 05:27
644
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 484 заяви і повідомлення, серед яких 79 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано три дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких 4 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 147 адміністративних протоколів, з них 14 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Новокаховський відділ поліції вранці звернулась 65-річна жителька міста. Пенсіонерка розповіла, що годину тому до неї на вулиці підійшла невідома жінка та розповіла, що на родині заявниці порча. Далі, під приводом надання допомоги в знятті «прокляття», ворожка заволоділа грошовими коштами заявниці в сумі 2650 доларів США, 18 тисяч гривень та золотим ланцюжком.

У чергову частину Голопристанського відділення поліції близько 13:00 зателефонувала 34-річна місцева мешканка. Вона розповіла, що вночі в будинок заявниці проник невідомий злодій та викрав гроші в сумі близько 2100 доларів США. 

У Новокаховський відділ поліції звернувся 60-річний житель села Козачі Лагері Олешківського району. Чоловік розповів, що 32-річний родич дружини заявника ще 1 серпня 2018 року під приводом купівлі будинку подружжя шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами в сумі близько 13,5 тисяч доларів США. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ