Підтримати нас

Херсонська поліція - на службі у сепарів і "вати"?!

Автор статті
03 грудня 2017 05:30
590
Поширити:

Учора в Херсон з лекцією на якусь там політичну школу вирішив приїхать Максім Нєвєнчаний, медведчуковець, сєпар і самий великий гриб в грібніце вати на всю Херсонську та Миколаївську область.

Нагадаю, що за кілька тижнів організаторці заходу Zhivcova Hanna і журналісти, і активісти пояснили, що запрошення подібних гостей є провокацією і однозначно призведе до конфліктної ситуації. Проте, організаторка "школи" вирішила, що заклики до капітуляції перед Росією у війні є просто вираженням плюралізму думок і ніщо не заважає представникам українського вибору проводити в Херсоні свою агітацію.

Хоча, я вважаю брехнею зараз оцю гру в дурочєк від організаторок, бо реальною причиною, чому їх нічого не спинило в запрошенні хлєбом-солью русні до свого офісу, є те, що цей офіс насправді належить не "редакції" маргінального ЗМІ, а колишньому очільнику міліції часів Януковича пану Литвину і його ветеранській організації. Зараз Литвин очолює службу безпеки херсонського обленерго, що належить росіянину Бабакову.

Поведінка поліції та ДСО, які з вогнепальною зброєю захищати Нєвєню від зустрічі з його виборцями, доводить, що не лише офіс належить Литвину, але й частково право управління херсонською поліцією. Це взагалі привід для Артура Мерікова звернути увагу на те, що відбувається всередині підпорядкованого йому обласного УМВС. Це ненормально, коли поліція виконує роль наймитів у колишнього очільника і захищає його офіси замість того, аби захищати херсонців від, наприклад, Нєвєнчаного. Сподіваюся, не треба пояснювати, чому він небезпечний?

Зрештою, аби звільнити учасників "школи" від нав’язливого миколаївського сєпара, поліція вивела його на вулицю, де і відбулася зустріч з виборцями. Не дуже вдала. Ну, як і сам депутат Миколаївської облради.

У якості висновку. У нас можуть бути політичні чвари між різними партіями і політиками. Але у проросійських політиків, партій і медведчуківських організаторів пєсєн на вокзалє тут майбутнього нема. Ваші вже не прийдуть, дарма чекаєте. Бєрі шинель, іді домой.

Катерина Гандзюк
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ