Підтримати нас

Херсонська облрада прийняла в комунальну власність дитячий гастроентерологічний санаторій

Автор статті
08 березня 2020 14:00
780
Поширити:

Херсонська обласна рада на пленарному засіданні сесії прийняла рішення про передачу у комунальну власність Нововоронцовській районній раді «Новоолександрівський обласний дитячий гастроентерологічний санаторій».

Про це повідомляє депутат Ігор Йосипенко.

“Хочу подякувати всьому депкорпусу  облради за підтримку нашого звернення та розуміння ситуації,” – зазначив пан Ігор.
Зазначимо, що раніше Херсонська обласна рада запропонувала виставити на приватизацію «Новоолександрівський обласний дитячий гастроентерологічний санаторій», що у Нововоронцовському районі. Як до депутата облради, до Ігоря Йосипенка, звернувся колектив санаторія з проханням – не знищувати заклад та не залишати 72 родини без засобу для існування. 

Компромісне рішення запропонувала Нововоронцовська районна рада, саме з проханням посприяти у передачі об’єкта до комунальної власності Новоронцовського района звернувся голова села Новоолександрівки Левечко Олександр Якович. Районна влада погодилась прийняти об’єкт у власність. Але депутати постійної комісії з питань управління об’єктами комунальної власності обласної ради прийняли інше рішення – не виставляти об’єкт на продаж і не передавати району у комунальну власність, а передати в оренду Нововоронцовській районній раді на 2 роки 11 місяців за 1 грн на рік з правом пролонгації. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ