Підтримати нас

Херсонська молодь побувала у Кабінеті Міністрів України

Автор статті
10 серпня 2016 05:35
656
Поширити:
У Херсоні на останньому зібранні студентів на проекті «Студенти в органах місцевого самоврядування» за мотиваційними листами було відібрано з десяток щасливців, які поїхали у Київ на тренінг та до Кабінету міністрів України, передає 0552.ua.

Здобувати нові знання приїхали не лише з Херсона, а ще з таких місць, як Одеса, Тернопіль, Харків,Черкаси, Чернігів.

За основну страву був тренінг під апетитною назвою «Діалог з владою як знаряддя впливу на прийняття рішень. Як впливати на формування політики на місцевому рівні?».

За теорією ішла практика і тут студенти могли показати себе у всій красі. Завдання було просте: у групах дати невеличке просте тлумачення тій чи іншій формі впливу на політику на місцевому рівні та навести їх плюси та мінуси.

Втім, і тут стало ясно, що простір для самовдосконалення студентів у цій сфері надзвичайно широкий і влітку молоді є чим зайнятись (мається на увазі, студіювання механізмів впливу на політику на локального рівня).

На «десерт» була екскурсія до Кабінету міністрів.

За кілька годин хлопці і дівчата встигли побачити багато речей від яких віяло духом минулих років; серйозна варта у коридорах і супроводі, щоб не забули, що знаходимось у місці державного значення; прекрасний краєвид з вікна, як, певно, ніде у Києві ті ін.

Нагадаємо, що цю можливість молодь отримала у рамках проекту «Студенти в органах місцевого самоврядування» за ініціативою «Спектр.юа» та Управління молоді та спорту.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ