Підтримати нас

Херсон із понеділка - в “помаранчевій” зоні

Автор статті
16 жовтня 2020 07:00
770
Поширити:

Ще зовсім недавно Херсон і область перебували в "привілейованому" становищі, вважаючись одним із найблагополучніших регіонів щодо поширення коронавірусу.

Але ситуація стрімко погіршувалася, починаючи з перших днів осені. Зовсім скоро обласний центр і три райони потрапили в "жовту" зону. А з понеділка, 19 жовтня, Херсон переміщається в зону "помаранчеву". Таке рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомив Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

Разом з обласним центром у цю ж зону потрапили Високопільський і Нововоронцовський райони області. Варто повідомити, що для “помаранчевої” зони зберігаються всі обмеження “зеленої” і “жовтої” зон. Також забороняються: масові заходи за участю понад 20 присутніх; робота засобів розміщення (хостели, туристичні бази й т.д.), крім готелів; планові госпіталізації в лікарнях; робота спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури; прийом нових змін в дитячі табори. 

Разом з цим, у “жовту” зону потрапили Гола Пристань та Нова Каховка, Білозерський, Великолепетиський, Великоолександрівський, Іванівський, Каланчацький, Новотроїцький, Олешківської та Чаплинський райони Херсонської області. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ