Підтримати нас

Канал «чорного» металу перекрито

Автор статті
29 жовтня 2016 07:00
578
Поширити:

Як повідомляє сайт Департаменту захисту економіки Національної поліції України, правоохоронці вилучили у Херсоні металобрухту на 2,8 мільйонів доларів США.

За інформацією працівників Управління захисту економіки Національної поліції у Херсонській області, два підприємства організували в області незаконні приймальні пункти, де скуповувався метал. Потім брухт звозили на територію нашого морського торговельного портуза підробленими товарно-супровідними документами. Згодом його експортували за кордон. Під час обшукуна майданчиках, мор порту, якими користувалися товариства, оперативники Управління захисту економіки та слідства поліції вилучили майже 15 тисяч тонн металу .За попередніми підрахунками, вартість майна становить понад 2,8 мільйона доларів США.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу від 25,5 до 34 тисяч гривень або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до  одного року.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ