Підтримати нас

Каховські поліцейські вилучили у місцевого жителя пістолет та наркотики

Автор статті
06 лютого 2020 14:45
800
Поширити:

В Каховці дільничний офіцер поліції під час спілкування з містянами отримав інформацію, що один з місцевих мешканців зберігає у себе вдома наркотики.

В рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці провели санкціонований обшук у будинку підозрюваного та виявили марихуану. Також з’ясувалось, що окрім наркотичних засобів чоловік незаконно зберігає ще й пістолет іноземного виробництва. Вилучене направлено на дослідження. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час проведення обшуку в домоволодінні підозрюваного в одній із кімнат поліцейські знайшли пакунок з розслинною речовиною, схожою на коноплю, та пристрій для куріння марихуани. Також в приміщенні кухні в шухляді серванту інспектори виявили предмет, схожий на пістолет типу «револьвер» іноземного виробництва з двома набоями.

Як повідомив керівник Каховського відділу поліції Валерій Метель, правопорушнику 31 рік і він раніше вже мав судимість за наркозлочини. Чоловік відмовився пояснити правоохоронцям звідки у нього пістолет та канабіс. Наразі поліцейські з’ясовують походження заборонених предметів.

Вилучене направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Проводиться досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Чоловіку може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ