Підтримати нас

Історична подія: "Кристал" здобув першу перемогу в першій лізі

Автор статті
27 жовтня 2020 10:00
821
Поширити:

Уболівальники херсонського "Кристала" вже зневірилися, чекаючи від своїх футболістів очок у нинішньому сезоні Чемпіонату України в першій лізі.

Справді - сім поразок поспіль і "бублик" у турнірній таблиці на оптимістичний лад нікого не налаштовували. Цікаво, що херсонський клуб, хоч і не дуже досвідчений і не завжди грамотно діє на полі, майже завжди демонстрував непогану гру, забивав голи майже в кожному матчі, але постійно чогось не вистачало: то прикрий м'яч пропустять на останній секунді, то арбітри призначать не зовсім очевидний пенальті. 

І ось, уже у восьмому матчі в першій лізі, "Кристал", що називається, "прорвало". Причому суперником херсонців був дуже солідний клуб - "Оболонь" із Броварів. Довго "Кристал" відбивався, проводив контратаки, поки у другому таймі Ігор Семенина з пенальті не відправив м'яч у ворота господарів. Зустріч була дуже нервовою: арбітр видалив з лавки головного тренера "Кристала" Валяєва, тренера воротарів Бальчоса і навіть директора клубу Шевцова. "Пивовари" тиснули, але команда з півдня змогла відстояти свої ворота.

Наступний матч "Кристал" проведе на своєму стадіоні в суботу, 31 жовтня. Суперником буде "Верес" із Рівного.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ