Підтримати нас

Історія з введенням рублевої зони в Херсонській області, як і очікувалося, уже почала "дуже погано пахнути"

Vgoru
Автор статті
04 травня 2022 08:46
1,072
Поширити:

По-перше, підприємці масово відмовляються ,брати в цьому участь.

Навіть для зйомок пропагандистських сюжетів оркам доводиться конкретно напружуватися, щоб змусити хоч когось взяти в цьому участь. Найважче нашим людям у Генічеську та Каховці - там просто колосальний тиск.

Наступний момент - дикий валютний курс, який нав'язують орки при обміні та торгівлі. 1 до 2 – це навіть не смішно. Це просто ще одна форма грабунку мешканців області. Ну і "вишенька на торті" - жадібність орків та їх місцевих "смотрящих" перемогла страх відповідальності перед "москвою", і в обіг масово пішли фальшиві рублі.

Причому той факт, що фальшиві купюри сильно відрізняються за якістю, говорить про те, що грають у цю гру відразу кілька незалежних один від одного груп, які бажають збагатитися на хвилі "реформ". Часу в них мало, тому поспішають і хочуть встигнути зібрати якнайбільше за той період, поки область окупована. Крім того, є інформація, що орки вже почали намагатись за допомогою цих фальшивих купюр скуповувати у населення цінні речі, ювелірні прикраси, побутову техніку.

Ще раз звертаюся до всіх жителів Херсонської області – не беріть участі у цих процесах, продовжуйте відмовлятися брати до рук їхні криваві папірці. Якщо більшість населення збереже стійкість у цьому питанні, нічого в них не вийде.

Херсонщина, якщо говорити про уми та серця наших людей, весь цей час залишалася непереможеною. Нехай так буде й надалі! Віримо у ЗСУ, віримо у Президента, віримо в Україну.

Юрій Соболевський

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ