Підтримати нас

Історія української паралімпійки лягла в основу фільму

Автор статті
08 червня 2018 02:47
894
Поширити:

Українську повнометражну спортивну драму "Пульс" компанії Kinorob відібрано на пітчинг 21-го Шанхайського міжнародного кінофестивалю. 

Презентація проекту відбудеться 17 червня у рамках SIFF Co-Production Market, передає gazeta.ua.

"Сподіваємося, що в рамках пітчінгу нам вдасться залучити до роботи нових партнерів. Адже це видовищний, емоційний та соціально значущий фільм, що базується на реальній історії надзвичайної спортсменки з України. Він буде близьким та зрозумілим глядачам в усьому світі", – коментує продюсер проекту Єгор Олесов.

Сюжет спортивної драми "Пульс" заснований на реальній історії української спортсменки, легкоатлетки, Паралімпійської чемпіонки 2008 року, п'ятикратної срібної та бронзової призерки літніх Паралімпійських ігор 2008, 2012 і 2016 років – Оксани Ботурчук.

"Це справді неймовірна, драматична та емоційна життєва історія, яку ми полюбили з самого початку. Це історія про людей з великими мріями та прагненням досягти успіху понад усі труднощі, з якими вони стикаються на шляху до перемоги", – зазначає режисер проекту Сергій Чеботаренко.
 Оксана Ботурчук - паралімпійська чемпіонка з легкої атлетики
Оксана Ботурчук - паралімпійська чемпіонка з легкої атлетики

З 17 до 19 червня проект "Пульс" буде представлений на стенді компанії FILM.UA Group – № F4 (Шанхайський виставковий центр), що працюватиме в рамках кіноринку SIFF.

Шанхайський міжнародний кінофестиваль пройде з 16 по 25 червня.

Сюжет стрічки "Пульс": Внаслідок автомобільної аварії молода українська легкоатлетка Оксана зазнає багато важких травм та майже втрачає зір. Однак після тривалої реабілітації та повернення до тренувань вона бере золото на Паралімпіаді у Пекіні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ