Підтримати нас

Інтернет-афера та крадіжки: кримінальна хроніка Херсонщини

Автор статті
11 вересня 2019 05:00
932
Поширити:

У вівторок, 10 вересня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 546 заяв і повідомлень, серед яких 114 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровані 2 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 142 адміністративні протоколи, із них 8 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

У Дніпровське відділення поліції звернулась 35-річна жінка. Вона розповіла, що купувала продукти у супермаркеті і біля каси виявила, що з сумки зник її гаманець. За даним фактом проводиться перевірка.

У Геніческий відділ поліції звернувся 51-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що перерахував 5000 гривень за побутову техніку, яку замовив через Інтернет-мережу, але товар не надійшов і гроші йому не повернули. За даним фактом проводиться перевірка.

В Херсонський відділ поліції надійшла заява від 27-річної дівчини. Вона розповіла, що їхала у тролейбусі, де невідомий вкрав у неї мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ