Підтримати нас

Інспектору митного поста «Херсон-Порт» повідомлено про підозру у злочині

Автор статті
13 березня 2020 15:30
742
Поширити:

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, повідомили про підозру інспектору митного поста «Херсон-Порт» Херсонської митниці ДФС у зловживанні владою та службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що з 2016 по 2018 роки інспектори здійснювали оформлення суден закордонного плавання поза місцем розташування митного поста та без сплати відповідних платежів. Унаслідок цього державному бюджету було завдано збитків на суму майже 189 тис грн.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Нагадаємо, що 17 лютого 2020 року було повідомлено про підозру старшому державному інспектору митного посту «Херсон-Порт» Херсонської митниці у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Автономної Республіки Крим. Оперативний супровід - Головне управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби та Управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції у Херсонській області.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, із штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ