Підтримати нас

Інклюзивна освіта в українських школах. Чи працює реформа?

Vgoru
Автор статті
27 липня 2021 13:30
1,036
Поширити:

Українська система освіти, інклюзивне навчання вже працює, чи лише починає працювати?

Це виклик для української системи освіти. Виклик батькам, які не знають, чого очікувати від звичайної школи? Виклик учням, які часто виявляються заручниками шкільних приміщень із високими сходами без пандусів та упередженого ставлення однокласників і їхніх батьків.

Запрошуємо вчителів, батьків, правозахисників подивитися документальний фільм “Карла й Нордал”. 

Норвезька режисерка Елізабет Аспелін - мама хлопця з особливими освітніми потребами. Вона зафільмувала повсякденне життя своїх дітей, сповнене як складних ситуацій, так і сердечної любові.

Тож 28 липня о 14:00 на прикладі цієї історії ми обговоримо наші реалії, щодо інклюзивної освіти в українських школах із  нашими експертками: Ларисою Самсоновою - державним інспектором із питань інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України та Іриною Ханіковою - головою правління ГО "Сонячні діти Херсонщини".

Чекаємо вас за посиланням:  https://us06web.zoom.us/j/98006868405

Або заповнить, будь ласка, реєстраційну форму https://forms.gle/cGL88o76bNxNFAyz7  і ми обов'язково нагадаємо вам про захід.

Розмову модерує журналістка Ілона Коротіцина.

Організатори заходу: Мандрівний Docudays UA / Херсон та область, Медіаплатформа "Вгору" и Фонд милосердя та здоров’я

Захід організовано Кіноклубом Docudays UА при Благодійній організації "Фонд милосердя та здоров'я" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ