Підтримати нас

Інформаційна війна. Росія посилює телерадіомовлення на півдні Херсонщини

Автор статті
30 липня 2021 12:31
1,002
Поширити:

Якість теле- і радіосигналу, що надходить із боку Криму на територію південних районів Херсонської області, останнім часом істотно зросла.

Про це свідчать дані моніторингу, що проводився Кримською правозахисною групою в липні цього року. Одним із чинників, які вплинули на такі зміни, вважають правозахисники, може бути зведення нової телерадіовежі, яка почала працювати неподалік від КПВВ "Чонгар".

Експерти зазначають: російський сигнал вільно надходить у 19 населених пунктів Херсонщини, перекриваючи українське телерадіомовлення. У деяких селищах і селах якість мобільного зв'язку залишається незадовільною, тоді як більш потужний російський сигнал практично перекриває українські частоти.

"У цих містах і селах окупаційні органи РФ повністю або частково захопили як мінімум 34 радіочастоти. На них мовлять 37 різних російських радіостанцій", - йдеться в повідомленні правозахисної групи.

Найбільше покриття в цій частині регіону мають російські канали "Маяк", "Море", "Супутник", "Вісті", "Зірка", "Ватан Седасен".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ