Підтримати нас

Ігор Козаков розповів про роботу громадського транспорту на період карантину

Автор статті
07 квітня 2020 12:20
534
Поширити:

Щоб зупинити поширення коронавірусу в Херсоні, у місті впровадять жорсткі заходи. До кінця карантину громадський транспорт буде перевозити лише певні категорії пасажирів, які визначені в постанові Кабміну.

Про це повідомив перший заступник міського голови Ігор Козаков.

Для проїзду в транспорті усі пасажири повинні мати при собі:

  • Документ, що посвідчує особу.
  • Маску чи респіратор.
  • Посвідчення медичного або соціального працівника, чи довідку з місця роботи.

Згодом для тих категорій, яких визначені в постанові КабМіну, затвердять посвідчення.

"Також хочу зазначити, що станом на 7 квітня витрачено перші 2 мільйони 300 тисяч гривень бюджетних коштів для боротьби з коронавірусом.На ці гроші закуплено тест-системи, лікарські та дезінфікуючі засоби, антисептики, засоби індивідуального захисту та кисень для міських лікарень. Це лише перші кошти.Наголошую, що всього з бюджету на боротьбу з коронавірусом виділено 57 мільйонів гривень.", - підкреслив Ігор Козаков.

На сайті міської ради ми будемо надавати детальну інформацію щодо витрачених бюджетних коштів та забезпечення лікарень усім необхідним.

Окремо перший заступник міського голови подякував усім, хто сьогодні включився в роботу та допомагає нам перемогти пандемію.

"40 захисних медичних костюмів для лікарні Тропіних передав Сергій Притула.Директор Водоканалу Михайло Чемерис запропонував гіпохлорит натрію для дезінфекції будівель та громадського транспорту.Директор Херсонелектротрансу Єгор Устинов надав безконтактні термометри для блокпостів.Дуже дякую правоохоронцям, рятувальникам та медикам, які цілодобово чергують на пунктах в’їзду в Херсон.Особлива подяка херсонцям, які активно включилися в роботу громадського штабу.Всього за добу нам написало та подзвонило більше чотирьох десятків містян, які готові допомагати літнім людям,дезінфікувати машини швидкої допомоги,допомогти в пошуках виробників засобів індивідуального захисту,розробити сервіс для онлайн оформлення посвідчень", - відзначив Ігор Козаков.

У свою чергу, ми також дякуємо усім,хто сьогодні дотримується норм карантину. Це важливо, оскільки ви даруєте медикам час для порятунку життів. Будьте вдома, бережіть себе та своїх рідних.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ