Підтримати нас

Ігор Козаков: пересування у напрямках Олешківського та Голопристанського районів буде обмежено

Автор статті
11 квітня 2020 08:29
675
Поширити:

Станом на 11 квітня в місті немає нових підтверджених випадків захворювання на коронавірус. На жаль, у сусідніх з нами районах – Олешківському та Голопристанському – ситуація значно гірша.

Тому пересування у цих напрямках буде обмежене.  Про це повідомив перший заступник міського голови Ігор Козаков у своєму відеозверненні, повідомляє Херсонська міська рада.

"Наголошую! Це робиться з метою недопущення поширення коронавірусу у нашому місті.Прошу вас відкласти будь-які поїздки через Олешки та Голу Пристань. Звертаюсь до роботодавців! Будь ласка, надайте співробітникам, які живуть в Олешках та Голій Пристані, відпустки на час карантину", - підкреслив Ігор Козаков.

Нагадуємо, у Херсоні розпочата дезінфекція багатоквартирних будинків. За три дні продезінфіковано перші 36 будинків.

Підкреслюємо: усі багатоповерхівки обов’язково пройдуть обробку незалежно від форми власності та управління.

"За тиждень відзначається православне свято – Великдень. Знаю, що багато містян хотіли б відвідати церкви. Тому прошу настоятелів херсонських храмів підготуватися, щоб провести богослужіння в онлайн режимі. Ми повинні разом вберегти наше місто від пандемії", - наголосив Ігор Козаков.

На сьогодні продовжується робота Громадського штабу. Спільно з волонтерами та лікарнями відпрацьовується система закупівель:

- триває пошук компаній, які поставляють медобладнання та засоби індивідуального захисту;

- формуються пропозиції для лікарень;

- перевіряються постачальники;

- готується все для проведення закупівель.

"Ще раз дякую всім, хто долучається та допомагає у боротьбі з коронавірусом. Тим, хто дотримується карантину чи знаходиться в самоізоляції, носить маски та рукавички. Пам’ятайте, що саме завдяки вам ситуація у Херсоні на сьогодні є стабільною. Залишайтесь вдома, бережіть себе та своїх близьких", - відзначив перший заступник міського голови Ігор Козаков.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ