Підтримати нас

Гроші, планшети й алкоголь: у Каховці затримали двох малолітніх крадіїв

Автор статті
11 листопада 2020 08:00
635
Поширити:

Дрібні крадіжки останнім часом дуже поширені в Херсонській області. Багато людей поставлені на межу виживання і  порушують закон, щоб здобути хоч якісь кошти для прожитку. Але бувають і зовсім інші крадії.

Наприклад, як повідомляє Нацполіція, у Каховці затримано двох підлітків, які орудували в місцевих кафе. Поліцейські з'ясували, що хлопці ростуть у цілком пристойних сім'ях.

Вранці 10 листопада оперативники Каховського відділу поліції затримали двох підозрюваних, причетних до двох крадіжок з кафе. Вирішується питання про оголошення хлопцям підозри в злочині, передбаченому ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Вночі черговий Каховського відділу поліції отримав повідомлення, що зловмисники проникли на територію торговельно-розважального центру, перелізши через решітку, пошкодили вікно в кафе та викрали дві тисячі гривень і дві пляшки спиртного.

Оперативники переглянули запис із камер відеоспостереження, об’єктиви яких зафіксували двох хлопців. Поліцейські встановили, що мають справу з тими самими зловмисниками, які нещодавно обікрали ще одне кафе, поцупивши звідти вісім тисяч гривень та планшет Apple iPad.

За словами начальника Каховського відділу поліції Вадима Парфентьєва, на одному з відео правоохоронці впізнали 15-річного неповнолітнього каховчанина. Хлопець уже кілька разів потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння аналогічних злочинів. Згодом неповнолітнього та його 19-річного товариша поліцейські побачили на одній із вулиць міста. У них вилучили планшет, пляшку алкоголю, а також частину грошей.

Слідчими поліції відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу  «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Нині правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до ще двох крадіжок, скоєних аналогічним чином на території міста. Досудове розслідування триває.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ