Підтримати нас

Громади Херсонщини долучаються до онлайн-освіти

Автор статті
23 травня 2020 11:00
663
Поширити:

Протягом двох місяців учасники онлайн-навчання слухатимуть провідних спеціалістів та експертів у важливих сферах для формування спроможних територіальних громад.

Як формувати стратегію громади, брати участь у конкурсних відборах та впроваджувати цифрові технології у своїй роботі… Ці та інші важливі теми висвітлюються на вебінарах для РДА, ОТГ, виконавчих комітетів міських, сільських, селищних рад в Херсонській області, організованих з ініціативи голови облдержадміністрації Юрія Гусєва.

Про це повідомляє Управління суспільних комунікацій ХОДА.

Зокрема, наступного тижня до вебінару долучиться голова Держагентства туризму Мар'яна Олеськів. Про це вона повідомила в ефірі телеканалу Україна 24:

«Ми будемо наголошувати на тому, щоб голови громад добре комунікували з підприємцями. Аби попит на внутрішній туризм став плацдармом для подальшого росту, а не просто одномоментним заробітком».

Нагадаємо, Херсонщина увійшла в пілотний проект розвитку туризму в Україні. Розпочато роботу над новим законом про туризм, а також над промоцією на загальноукраїнському рівні, зокрема і Херсонщини.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ