Підтримати нас

Громадські проекти на фінішній прямій (фото, відео)

Автор статті
28 травня 2019 10:07
926
Поширити:

Лише один день залишився до кінця прийому проектів Громадського бюджету від мешканців Херсона. Вже у середу, 29 травня, завершується етап подання громадських проектів.

За останні три тижні  відбулася серія з п’яти тренінг-семінарів “Як подати свій проект до громадського бюджету”. Після проведення тренінгів всі охочі могли поставити питання стосовно заповнення проектної заявки під час “Відкритих діалогів”. Також Херсонцям допомагали складати бюджет проекту.

Людмила Абсава та Людмила Кузьменко допомагали розібратися як скласти громадський проект та порахувати його бюджет

Захід пройшов просто неба, біля будівлі Корабельної районної ради, у суботу, 25 травня. Проте через дощ невдовзі перемістився у арт-клуб “Масон”. 

Авторів ідей консультували голова правління та проектний менеджер громадської організації “Глобальний погляд” Людмила Абсава та Людмила Кузьменко.

Варто зазначити, що більшість людей приходили з готовими описами проектів і чернетками заповнених заявок. Але були й такі, що тільки розпочали цю роботу. 

 

Юрист Сергій Плахотнюк розповідав про усі юридичні тонкощі складання та подачі громадського проекту

Юридичні нюанси, наприклад, щодо необхідного для подання проекту пакету документів, та інших вимог стосовно Громадського бюджету надавав юрист громадської організації «ІРЦ Правовий простір» Сергій Плахотнюк.

Команда промоційної кампанії Громадського бюджету Херсоні у 2019 році

Дізнайтеся про ідеї херсонців для їх майбутніх громадських проектів за посиланням.

Коротко про те, що таке Громадський бюджет та умови подання проекту дивіться у відео.

*Інформаційна та промоційна кампанії Громадський бюджет Херсон на 2019 рік проводяться громадською організацією «ІРЦ «Правовий простір», громадською організацією «Глобальний погляд», благодійною організацією «Фонд милосердя та здоров’я» та онлайн-газетою "Вгору" за підтримки Херсонської міської ради.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ