Підтримати нас

Голови районних рад шукають преспективну молодь

Автор статті
06 травня 2018 08:03
804
Поширити:

До 15 травня 2018 року голови районних рад, міські голови міст обласного значення, голови об’єднаних територіальних громад Херсонської області мають надати пропозиції щодо відзначення гідних осіб Премією Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

Відповідний лист було надіслано всім вищевказаним керівникам. Згідно документу, одночасно з клопотанням щодо висунення кандидатур на відзначення вказаною Премією, головам треба буде надати необхідний перелік даних про претендента.

Важливою вимогою при підборі кандидатур, що варті Премії від ВР, є повне дотримання Положення про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 22 травня 2003 року № 840-ІV.

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 22 травня 2003 року № 840-ІV «Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування» вказана Премія присуджується особам – громадянам України віком до 35 років, молодіжним та, як виняток, дитячим громадським організаціям, які активно сприяли процесам державотворення, розвитку парламентаризму та місцевого самоврядування, досягли значних результатів у вирішенні соціальних і правових питань.

До клопотання щодо особи або молодіжної громадської організації, які заслуговують на відзначення Премією, надаються наступні матеріали:

  • відомості про кандидата на здобуття Премії (із зазначенням контактних відомостей: телефон, електронна пошта кандидата);
  • особисті досягнення претендента або досягнення відповідної громадської організації;
  • рішення відповідного органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування, громадської організації, що висуває кандидатуру;
  • ксерокопія паспорта претендента;
  • ксерокопія ідентифікаційного номеру.

Пропозиції щодо відзначення Премією Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування приймаються до 15 травня 2018 року.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ