Підтримати нас

Хокейний матч з “футбольним” рахунком. “Дніпро” зазнав поразки в першому матчі плей-офф

Автор статті
24 березня 2021 11:30
970
Поширити:

В Україні стартували матчі плей-офф регулярного Чемпіонату хокейної ліги. У першому з чвертьфінальних матчів херсонський "Дніпро" зустрівся на виїзді з клубом "Краматорськ".

Гра виявилася досить незвичайною для хокейних поєдинків, де на відміну від, скажімо, футбольних матчів зазвичай забивають чимало голів. Дивно, але після двох періодів гри (а це - сорок хвилин чистого часу) глядачі закинутих шайб так і не побачили!

При цьому за кидками обидві команди йшли "ніс в ніс": після другої перерви на рахунку кожної було по двадцять два постріли.

Третій період значно активніше почали херсонці, але ані індивідуальні зусилля, ані гра в більшості результату не принесли. Натомість господарі нарешті змогли розпечатати ворота "Дніпра": на 50-й хвилині вдало діяв на добиванні нападник "Краматорська" Гринь.

У кінцівці "щуки" "насіли" на половину майданчика суперника, а за хвилину до кінця навіть зняли воротаря, змінивши його на шостого польового гравця. Фінальний штурм видався невдалим, а ось "Краматорськ" за кілька секунд до кінця вразив порожні ворота команди з Херсона.

Підсумок - 0: 2, і херсонська команда розраховує на другий матч у серії, щоб зрівняти в ній рахунок.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ