Підтримати нас

Глава ТСК у справі Гандзюк: у Херсоні є загроза втрати національної державності, це не дно - це гірше

Автор статті
30 листопада 2018 08:30
857
Поширити:

Глава тимчасової слідчої комісії Верховної Ради у справі Катерини Гандзюк Борислав Береза ​​заявив, що у Херсоні існує загроза втрати національної державності.

"Приїхали розбиратися у справі Каті Гандзюк і копнули глибше. Інформація отримана нашою ТСК жахає. Від контрабанди до сепаратизму, від наркотрафіку до глобальної корупції, від спайки влади з криміналом до вирубки лісу, від співпраці з окупаційною владою Криму до впливу регіоналів на регіон. Те, що тут відбувається - це не дно. це гірше, тут треба вводити надзвичайний стан, тому що військовий стан поліпшень не дасть ", - написав Береза ​​у Facebook.

Глава ТСК додав, що за свідченням повноважного представника президента в АР Крим Бориса Бабіна, в регіоні існує загроза нацбезпеці і всі ознаки загрози втрати національної державності. 

"Пекло, пекло і ще раз пекло. Нашу ТСК треба було створювати хоча б заради того, щоб сьогодні заслухати свідчення свідків. Але якщо не буде ніяких дій, щоб навести порядок, то можна вважати, що Україна, як держава, готова втратити. Тому, що тут область скочується в неофеодалізм", - написав Береза.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ