Підтримати нас

Херсонські юні театрали посіли 2 місце на Всеукраїнському фестивалі театрального мистецтва

Автор статті
09 липня 2021 13:30
870
Поширити:

Вихованці зразкового театрального колективу "Веселята" Херсонської спеціалізованої школи №57 взяли участь у Всеукраїнському фестивалі театрального мистецтва "Від Гіпаніса до Борисфена"

Всеукраїнський фестиваль щороку збирає найкращі аматорські театри з різних куточків країни, і традиційно проходить в Очакові.

За повідомленням  відділу загальноосвітніх навчальних закладів управління освіти Херсонської міської ради, фестивальні дні для команд з усієї країни були насиченими конкурсними та позаконкурсними виставами від дитячих, молодіжних і дорослих колективів, студентських, експериментальних і незалежних театрів.

  Херсонський театральний колектив “Веселята” презентували на розсуд журі та глядачів виставу за п’єсою Валерія Зіміна “Брись! Або історія кота Філофея”. 

Робота “юних театралів” отримала почесне ІІ місце, а вихованці - пам’ятні подарунки від Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи.

До речі, нещодавно юні актори також брали участь (дистанційно) в  Канадсько-українському фестивалі дитячої та юнацької творчості “Торонто 2021”, де  отримали високу оцінку від міжнародного журі, до складу якого входили  відомі артисти, педагоги творчих дисциплін, режисери. Тож вихованці зразкового театрального колективу “Веселята” вибороли  6 перших місць у різних вікових категоріях та жанрах. 

Фото: з сайту управління освіти Херсонської міської ради

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ