Підтримати нас

Херсонські “щуки” не змогли здолати “Донбас” на виїзді

Автор статті
15 березня 2021 16:29
946
Поширити:

У регулярному чемпіонаті України з хокею залишилося провести зовсім небагато матчів. На жаль, херсонський "Дніпро", який ще в попередньому сезоні претендував на роль повноцінного лідера, у нинішньому році серйозно буксує і йде всього лише на п'ятому місці.

Проте, поїхавши на побачення з теперішнім лідером - "Донбасом" - херсонські "щуки", як їх називають вболівальники, вирішили дати справжній бій. Матч видався одним із найяскравіших і найдраматичніших у сезоні.

Херсонська команда відкрила рахунок у самому кінці першого періоду, у другому команди влаштували своєрідні "гойдалки" і пішли на другу перерву з рахунком 3:3.

Дуже довго в третьому періоді південці трималися, як могли, але все ж таки пропустили на 47 хвилині, як виявилося, вирішальну шайбу.

На питання журналістів на післяматчевій пресконференції, чи готовий "Дніпро" до стадії плей-офф, головний тренер "щук" Олег Тимченко відповів:

“Будемо працювати і покращувати. Ви бачите, що сьогодні ми програли”.

Також він прокоментував саму гру:

“Хороша була боротьба, а також гра. Я думаю, що глядачеві вона сподобалася. Перед хлопцями завжди ставимо мету - перемагати, тому що без перемог у спорті нікуди”.

Відзначимо, що в нинішньому сезоні ХК "Дніпро", який фінансово утримується облрадою, має серйозні проблеми з фінансуванням. Ходять чутки, що клуб готують на продаж у приватні руки, тому що утримувати таке "господарство" територіальна громада Херсонщини дозволити собі не може.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ