Підтримати нас

Херсонська поліція встановлює особу водія, який на вантажівці збив на смерть 21-річного військовослужбовця

Автор статті
29 вересня 2021 07:26
966
Поширити:

Поїздка на велосипеді в ніч з 27 на 28 вересня 2021 року виявилась останньою для 21-річного жителя Голої Пристані. Як встановила згодом поліція, хлопець на велосипеді рухався з цього міста, вибираючись на шосе, що веде до Скадовська. У цей момент він проїжджав повз підприємство з перероблення сільгосппродукції "Інагро" і був на смерть збитий автомобілем, який мчав повз.

Зробивши наїзд, водій не зупинився, а продовжив рух. Правоохоронні органи намагаються встановити його місцеперебування.

Про трагічний інцидент повідомив до "Єдиного центру 101" одноліток загиблого. Як з'ясувалося, постраждалий проходив службу в Збройних силах України за контрактом. Також вдалося визначити: машина, що збила військовослужбовця, - це вантажівка виробництва однієї з європейських країн.

Як повідомив начальник Херсонського відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський, за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі людини”.

Також у поліції просять можливих свідків дорожньо-транспортної пригоди та громадян, які можуть надати корисну інформацію про обставини її вчинення, терміново зателефонувати за номером (095) 34-63-251 або "102". Анонімність гарантується.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ