Підтримати нас

Херсонська поліція повідомила про події минулої доби

Vgoru
Автор статті
14 грудня 2020 09:30
894
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 439 заяв і повідомлень, серед яких 48 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина загинула. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 96 адміністративних протоколів, з них 7 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Дніпровське відділення поліції звернувся 37-річний мешканець обласного центру.  Чоловік розповів, що 12 грудня, близько 20:00, поблизу школи №32 до нього підбіг невідомий зловмисник, бризнув йому чимось в обличчя, вихопив з рук мобільний телефон та втік. 

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 37-річний херсонець. ВІн розповів, що на одному з інтернет-сайтів побачив оголошення про продаж відеокарти за прийнятною ціною. Домовившись з продавцем про покупку, заявник переказав шахраю 22 тисячі гривень, але замовлений товар і досі не отримав, а телефон продавця вимкнений. 

За даними фактами проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ