Підтримати нас

Херсонська поліція повідомила про основні кримінальні події минулої доби

Vgoru
Автор статті
01 грудня 2020 09:30
823
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів  поліції в області надійшло 570 звернень, серед яких 80 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 119 адміністративних протоколів, з них 25 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У чергову частину Херсонського відділу поліції звернувся 43-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що вранці пішов на роботу, а коли повернувся додому, виявив крадіжку холодильника, пральної машинки та інших побутових речей. 

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 75-річний херсонець. ВІн розповів, що йому на мобільний зателефонувала невідома жінка, яка представилась лікаркою з районної лікарні. Жінка запропонувала купити чоловіку фізіопроцедурний комплекс зі знижкою за 3 тисячі 400 гривень. Чоловік погодився на умови “лікарки” та придбав товар. Згодом чоловік з’ясував, що вказаний комплекс у мережі Інтернет можна купити лише за 370 гривень.  

За даними фактами проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ