Підтримати нас

Херсонська облрада перевірить якість будівництва дитсадка в Залізному Порту

Автор статті
24 лютого 2021 16:20
1,746
Поширити:

Голова облради Олександр Самойленко видав розпорядження про перевірку дитсадка «Морська перлинка» у Залізному Порту.  Створено робочу групу, яка визначить, чи придатний заклад дошкільної освіти до експлуатації.

Члени робочої групи мають  обстежити та надати звіт на розгляд профільній комісії облради. Контролюватиме це питання особисто Олександр Самойленко.

До складу робочої групи увійшли:

Денис Микитюк – голова постійної комісії облради з питань архітектури, транспорту, будівництва та житлово-комунального господарства.

Юрій Ковальов – голова постійної комісії облради з питань управління об’єктами комунальної власності, заступник керівника робочої групи.

Марія Доценко – головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення виконавчого апарату  обласної ради, секретар робочої групи.

Олексій Ковальов – народний депутат України. 

Михайло Буряк – голова Бехтерської територіальної громади Скадовського району Херсонської області. 

Олена Лахтадир – депутат Бехтерської територіальної громади Скадовського району Херсонської області. 

Ігор Грибун – начальник комунальної установи з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради. 

Галина Ларченко – голова відокремленого підрозділу «ПТН» у Херсонській області.

Бехтерська громада утворилася восени минулого року. Напередодні виборів колишня голова Новофедорівської сільради Олена Лахтадир урочисто відкрила в селищі Залізний порт дитячий садок на 45 місць, який будувався п'ять років за кошти сільради. Вартість будівництва приблизно 20 млн грн. Проте заклад так і не запрацював. Як пояснив голова Бехтерської територіальної громади Михайло Буряк, у будівлі  просідає фундамент, на стінах з'явилися тріщини, а в деяких вікнах тріснули склопакети. Нова влада не має можливості навіть з'ясувати, з яких матеріалів будували об'єкт, - колишня Новофедорівська голова забрала з сільради всі документи та акти. 

Зараз Михайло Бурак та його команда, за їх інформацією, намагаються змусити генерального підрядника усунути недоліки. Поліція також перевіряє, чи не була завищена вартість робіт.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ