Підтримати нас

Херсонська “Дніпрянка” “з боями” пробилася до півфіналу Кубка України з гандболу

Автор статті
29 травня 2021 06:34
1,034
Поширити:

Добігає кінця розіграш Кубка України з гандболу серед жінок 2021 року. Спортсменкам херсонської "Дніпрянки" у чвертьфіналі довелося чимало потрудитися, щоб подолати опір команди "Спартак" із Києва, яка колись вважалася справжнім "флагманом" українського жіночого гандболу.

У першому матчі херсонські гандболістки обіграли суперниць доволі впевнено з рахунком 34:28. Але вже наступного дня в повторній зустрічі вони несподівано зіткнулися з проблемами. Довгий час "Спартак" вів у рахунку і за різницею забитих м'ячів мав шанси на вихід до півфіналу. Лише в кінцівці "піраньї" зібралися з силами і зробили результат прийнятним для себе. У підсумку - поразка 26:28, але в одну другу фіналу проходить "Дніпрянка", оскільки наші гандболістки забили більше голів у двох матчах.

У півфіналах, які відбудуться в Миколаєві 4-5 червня, крім херсонської команди, зіграють львівська "Галичанка", миколаївський "Реал" і сенсація турніру - команда Вищої ліги (другої за значенням ліги) “ЗУНУ Енерго ШВСМ” із Тернополя. Пари півфіналісток визначить жереб.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ