Підтримати нас

“Херсонобленерго” зберегло всі бази даних користувачів

Vgoru
Автор статті
06 липня 2022 10:05
1,352
Поширити:

В Акціонерному товаристві “Херсонобленерго” спростували інформацію, що підприємство буцімто знищило власні програмні комплекси та бази даних користувачів.

 

Раніше подібна інформація надходила з боку представників так званої “військово-цивільної адміністрації”, яку сформували в регіоні росіяни. 

Як повідомляють у “Херсонобленерго”, усі програмні продукти компанії та бази даних споживачів збережені та знаходяться на серверах компанії.  Всю інформацію споживачі можуть отримати на сайті АТ “Херсонобленерго” у власному персональному кабінеті споживача.

Також підприємство нагадує, що всі споживачі повинні передавати показники лічильника в період за дві доби до закінчення розрахункового періоду та не пізніше третьої доби наступного періоду і проводити оплату до 20-го числа наступного розрахункового періоду.

У Херсонобленерго запевняють, що компанія постачає електричну енергію з території України, була й залишається українською компанією й додають, що, як наголошує Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оплата за електроенергію підприємствам окупаційної влади не буде зарахована. 

«Сплата за енергопостачання має відбуватись виключно на рахунки енергопостачального підприємства, яке працює згідно з законодавством України. На території Херсонської області працює енергопостачальне підприємство ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія». За розподіл електричної енергії варто сплачувати на рахунки АТ «Херсонобленерго» – йдеться в повідомленні.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ