Підтримати нас

Херсонців запрошують на прямий ефір «Як уникнути хейту в Інтернеті?»

Vgoru
Автор статті
18 січня 2022 17:00
3,559
Поширити:

ГО «Вектор прав людини» запрошує на сьомий прямий ефір про права людини для молодих людей в Instagram - «Як уникнути хейту в Інтернеті?».  

На прямому ефірі ви дізнаєтеся:

  • Що таке мова ворожнечі? 
  • Які особливості її розповсюдження в Інтернеті? 
  • Як не зазнати мови ворожнечі стосовно до себе та не поширювати її щодо інших? - Як протидіяти мові ворожнечі у соціальних мережах? 

До речі, день для зустрічі обраний не випадково: з 2005 року 27 січня оголосили Міжнародним днем пам'яті жертв Голокосту. Пам'ятна дата була запроваджена резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року. «Голокост, що призвів до винищування  однієї третини євреїв і незліченних жертв з-поміж представників інших меншин, буде завжди  служити всім народам застереженням про небезпеки, що таять у собі ненависть, фанатизм,  расизм і упередженість», — йдеться в резолюції Генеральної Асамблеї ООН. Так, все  розпочалося з мови ворожнечі та ненависті. В міжнародний день пам‘яті його жертв організатори пропонують обговорити, як не забувати про людяність в сучасних реаліях. 

Спікери: 

  • Назарій Боярський, правозахисник та тренер неформальної освіти, експерт Коаліції з  протидії дискримінації в Україні. 
  • Валерія Рибак, директорка ГО «Вектор прав людини». 

Ефір відбудеться 27 січня о 19.00 на сторінці @hrvector_official в Instagram. 

Тривалість: 60 хв. 

Подія організовується ГО «Вектор прав людини» в межах проєкту  «InstaTalk: Розмови про права людини» (InstaTalk: Talks About Human Rights) за підтримки Посольства Австрії у Києві.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ