Підтримати нас

Херсонців запрошують долучитися до вебінару про політичну брехню

Vgoru
Автор статті
13 квітня 2021 16:00
1,201
Поширити:

Політики в усьому світі люблять трохи перебільшувати, применшувати, багато обіцяти і маніпулювати настроями виборців.

Але для кожного медійника, блогера та активіста важливо розуміти, коли за їхніми заявами стоять реальні обіцянки, а коли – звичайний популізм. І щоб перевірити заяви політиків зовсім не обов’язково застосовувати детектор брехні. Можна користуватися відпрацьованими інструментами та механізмами від Академії української преси та проєкту «БезБрехні».

Академія української преси разом з Фондом Фрідріха Науманна за Свободу запрошують на вебсемінар «Як перевірити заяви політиків без детектора брехні».

Вебінар проходитиме 15-16 квітня з 10:00 до 14:15.

Щоб зареєструватися, будь ласка, заповніть АНКЕТУ: https://forms.gle/DEyaBbVHNVRq1Yaj6

Участь у заході безкоштовна.

Необхідно завантажити та встановити безкоштовний додаток Zoom (https://zoom.us/). Бажано завчасно розібратися з особливостями користування та в налаштуваннях, вибрати правильний ракурс для камери.

Мати ноутбук/мобільний із зарядним пристроєм (тривалість вебінару майже 5 годин), обов’язкова наявність вебкамери (вбудованої камери ноутбуку, камери смартфону) та мікрофону. Зверніть увагу на стабільність інтернет-з’єднання.

Відбір відбуватиметься на конкурсних засадах, відібрані учасники отримають запрошення. Кількість місць для вебсемінару обмежена.

Учасникам, яких відберуть для участі, прийде повідомлення на електронну пошту або за вказаним під час реєстрації номером телефону.

Юлія Рицик, 067-372-27-33, info@aup.com.ua

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ