Підтримати нас

Херсонці можуть долучитися до Української Миротворчої Школи-2021

Vgoru
Автор статті
21 липня 2021 05:32
866
Поширити:

Вже восьмий рік учасники з різних областей України набувають навичок конструктивної роботи з конфліктами. Незабаром стартує новий сезон навчання в Українській Миротворчій Школі (УМШ).

Навчання складатиметься з трьох сесій:

1. Соціальні та політичні конфлікти та їх трансформація (досвід України та закордону). Місце проведення - Приморськ, Запорізька область. Дати проведення: 30 серпня - 3 вересня 2021 року.

Учасники матимуть змогу ознайомитися з основними категоріями конфліктології на прикладах конфліктів та досвіду їх трансформації в Україні та інших країнах.

2. Розвиток громад "Досвід співпраці влади та громадянського суспільства". Місце проведення - Львів. Заплановані дати - 8-14 листопада 2021 року.

Учасники ознайомляться з прикладами та методами, які здатні вплинути на розвиток локальних громад, з авторськими методиками та унікальним досвідом.

3. Практична конфліктологія "Урегулювання конфліктів та медіація у соціально-політичній сфері". Місце проведення - Київ. Заплановані дати - 14-18 лютого 2022 року. 

Практика вирішення конфліктів; організація, підготовка та проведення переговорів; медіація в соціальних та політичних конфліктах.

Також в міжсесійні періоди планується теоретична (лекційна) робота в онлайн форматі.

Організатори забезпечують проїзд, проживання та харчування учасників, надають їм необхідні навчально-методичні матеріали.

Якщо ви зацікавлені долучитися до спільноти УМШ, отримати корисні та цікаві знання в галузі конфліктології - заповнюйте анкету за посиланням.

Дедлайн заповнення анкети 15 серпня, повідомлення про відбір 17 серпня.

Важливо: участь в усіх трьох сесіях є обов'язковою для отримання сертифікату.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ