Підтримати нас

Херсон отримуватиме гуманітарну допомогу від волонтерської організації зі Швейцарії

Vgoru
Автор статті
29 квітня 2022 16:52
1,275
Поширити:

Сьогодні в Одесі було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Херсонської районною радою та Неурядовою іноземною організацією ХЕКС-ЕПЕР Хільсверк дер Євангелішен Кірхен Швайц зі Швейцарії.

Як повідомляє Суспільне з посиланням на заступника голови Херсонської райради Станіслава Трошина, співпраця з цією волонтерською релігійною організацією вже триває понад місяць. Але зараз з'явилася можливість юридично оформити відносини.

"Ця організація є другом херсонських волонтерів, вона системно надає допомогу. Багато хто в Херсоні отримав харчові набори з символікою цієї організації. У неї є договірні відносини з херсонськими громадськими організаціями, які розпочали роздавати продуктові набори. Підтримують людей з інвалідністю, багатодітні сім’ї, тих хто втратив роботу і житло через війну", - говорить Станіслав Трошин.

Передбачається, що в рамках співпраці органи місцевого самоврядування будуть створювати всі можливості для роботи ХЕКС-ЕПЕР та її партнерів на території області. На переконання заступника голови районної ради, надавати таку допомогу є можливість, попри тимчасову окупацію. Наразі вже закупили продукти харчування у Херсоні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ