Підтримати нас

Гарячі тури – як і де відпочити дешево в 2021 році

Vgoru
Автор статті
19 квітня 2021 12:30
1,590
Поширити:

Через пандемію багато курортів знизило ціни на проживання в готелях, екскурсії, інші послуги. Готелі пропонують знижки 30-40%.

Туристичні оператори були змушені збільшити кількість бюджетних путівок. Краще продивлятись усі гарячі тури за кордон на одному сайті, щоб порівняти ціну та вибрати найкращий варіант.

Перелік дешевих турів

Перед тим, як дивитись ціни та тури, потрібно провести моніторинг, чи є дешеві квитки на літак, адже інколи вигідніше самостійно купити квитки та знайти апартаменти.

Популярні види турів в 2021 році:

  • гарячі;

  • літні;

  • екскурсійні;

  • раннє бронювання.

Щоб відпочити в турецькому Белеку чи Кемері, потрібно на двох 16-22 тисяч гривень. При цьому гості розміщуються в готелях з 5 зірками. Деякі фінансові установи пропонують розстрочку.

Літні тури по доступним цінам пропонують туристичні оператори, які співпрацюють з Грецією, Грузією, Туреччиною. Ціна туру до Батумі на 2 туристів коштує 18 тисяч гривень. Тривалість відпочинку 7-8 днів. Відпустка до Болгарії коштує близько 11 тисяч гривень.

Гарячі тури до Європи: найвигідніші пропозиції

Частина країн Європи тимчасова закрита для мандрівників, але українців не зупиняє пандемія і їм вдається успішно подорожувати. У людей є можливість провести вікенд в Бухаресті за 1500 грн за 2 дні. Запланований виїзд з Одеси.

Цікава пропозиція: відвідання декількох держав в одному турі. Люди часто бронюють тури до Хорватії, Боснії, Герцеговини. Один турист повинен заплатити 4500 гривень за 4-5 днів відпочинку.

Інші гарячі автобусні тури:

  1. Вікенд у Стамбулі. Ціна за людину від 3500 гривень за 3 дні. Виїзд з Одеси. Харчування тільки вранці.

  2. Дві ночі у Бухаресті. Путівка коштує за двох від 3000 гривень. Відправлення з Одеси.

  3. Подивитись Турцію, Румунію і Болгарію вдасться за 5000 гривень за 5 днів. Виїзд зі Львова.

  4. Тур «Сяйво турецьких вогників» доступний за 8000 грн за 7 днів. Ціна на 1 туриста. Виїзд запланований зі столиці України.

Поїздка на автобусі набагато дешевша, тому що не потребує авіасполучення. Якщо купувати тур з авіаперельотом, прийдеться переплатити мінімум 100-150 доларів за квитки в обидві сторони.

Гарячі тури з гарантованим вильотом

Мандрівники дають поради українцям: вони звертають увагу на те, що треба робити бронювання гарячих путівок, якщо туристична компанія гарантує виліт без відкладень.

За 395 доларів є можливість відпочити в Каппадокії. Мандрівників чекають місцеві пам’ятки, подорож до рожевого озера Туз, відвідування підземного міста, гори Ерджие. Каппадокія цікава тим, що всі бажаючі можуть політати на кулі.

Екскурсійний гарячий тур «Секрети Анталії» коштує 350 євро. Туристи відвідають столицю Турції, насолодяться Ефесом та курортами Анталії.

До Стамбулу є можливість добратися на літаку. Доступні рейси завдяки роботі авіакомпаній: МАУ, Скай Ап, Turkish Airlines. Виліт можливий з Одеси, Києва, Харкова, Запоріжжя, Львова.

Що подивитись у карантинній Турції в 2021 році:

  • собор святої Софії;

  • Блакитну мечеть;

  • палац Топкапи;

  • Цистерни Базиліка.

Також мандрівників цікавить Гранд-базар. Він являє собою величезний квартал, де функціонує багато магазинів. Недалеко від Гранд-базару розташований Єгипетський базар. На ньому продаються солодощі, текстиль, кава, прикраси. Ціна товарів на Єгипетському базарі нижча, ніж на Гранд-базарі.

Українців цікавить палац Долмабахче. Будівля досить гарна, має розкішні інтер'єри, бібліотеки, хамами. Оздоблення палацу дороге, найбільш цінні люстри з богемського скла.

Європа поки що більш закрита для туристів з усіх держав через карантинні міри.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ