Підтримати нас

Фотографиня робить зйомки зірок через вебкамеру

Автор статті
01 квітня 2020 13:32
705
Поширити:

Фотографиня Катерина Кондратьєва у зв'язку з необхідністю дотримуватися карантину знайшла новий жанр фотографії. Стала фотографом онлайн.

Зйомки дівчина почала здійснювати через веб-камеру і розміщувати на сторінці в Іnstagram.

Катерина створила спецпроєкт #карантинскондратьевой і знімає зірок під час "домашнього ув'язнення". Героями її історій вже стали співачка Надя Дорофеєва і співак Володимир Дантес, режисер Павло Кільдау, співак Іван Дорн, телеведуча Дар'я Коломієць, співзасновниця б'юті-простору G.Bar Лєра Бородіна та інші.

"Ізоляція не означає перестати створювати. Я зробила серію зйомок на веб-камеру з людьми з різних міст і країн. Всі ми зіткнулися зараз з одним і тим же, і з різним одночасно. Але пройти через це ми зможемо, якщо будемо чути себе й одне одного, заглушаючи тишу, яка так тисне на барабанні перетинки. І я почала слухати. Можливо, зараз, як ніколи, важливо ділитися з іншими своїми оптимізмом і страхами, радощами і проблемами, мріями і відчуттями. У кожному ми можемо знайти частинку свого і зібрати свій власний пазл", - написала Катерина.

Ідея зробити серію портретних зйомок на вебкамеру прийшла дівчині пізно вночі близько тижня тому. Вона довго не могла заснути від нерозуміння того, що ж буде далі в умовах карантину. Як продовжити займатися тим, що любить, не маючи можливості фізично бути присутнім у студії? Вирішила використовувати телефон, що є зараз у кожного. Стирає межі.

"Ніколи б не подумала, що зможу бути такою продуктивною: тільки за останні 2 дні сталося 6 зйомок (ну і що, що на веб-камеру?), зате встигла зняти, відібрати їх і обробити всі фотографії", - розповіла фотографиня.

${gallery:850059feeb8ab7c4e5b1aa4c0d2e0cd8}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ