Підтримати нас

"Формулу Штайнмаєра" здача національних інтересів

Автор статті
09 жовтня 2019 04:39
697
Поширити:

Із засудженням можливої імплементації "формули Штайнмаєра" виступили облради Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької та Рівненської областей, а також міськради Сум, Кропивницького, Рівного та Херсона.

Першою своє ставлення висловила Львівська облрада, яка 2 жовтня ухвалила колективне рішення про те, що "Формула Штайнмаєра" - це неприхована здача національних інтересів і початок капітуляції, повідомляє Цензор.НЕТ.

Також із заявою про те, що це "початок капітуляції" виступила 3 жовтня Тернопільська облрада.

Того ж дня 3 жовтня облрада Івано-Франківської області ухвалила звернення до Зеленського, в якому говорилося, що "Формула Штайнмаєра" в даний момент "є прихованою здачею національних інтересів України, загрожує безпеці і територіальній цілісності нашої держави".

5 жовтня Хмельницька облрада ухвалила звернення до Зеленського, де назвала "формулу Штайнмаєра" "відвертою капітуляцією".

8 жовтня на позачерговій сесії Рівненської облради було прийнято звернення до президента, де йдеться про недопущення реалізації "Формули Штайнмаєра".

Крім того, 4 жовтня проти "Формули Штайнмаєра" виступили депутати міської ради Кропивницького і подібне рішення ухвалили депутати міськради Сум.

8 жовтня міськрада Херсона підтримала звернення до президента проти "формули Штайнмаєра".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ