Підтримати нас

Фонсека: "Думаю, навіть з Тайсоном і Марлосом було б дуже важко з "МанСіті"

Автор статті
24 жовтня 2018 05:49
700
Поширити:

Наставник "гірників" подякував уболівальникам за прекрасну атмосферу на стадіоні

Прес-конференція головного тренера донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека після поєдинку з "Манчестер Сіті" в третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Нагадаємо, "Шахтар" поступився "МанСіті" в Харкові з рахунком 0: 3, пише сайт Сегодня.

- Що сподобалося в грі "Шахтаря", а що – категорично ні?

- В першу чергу не сподобалося те, що пропустили тричі. Хлопці старалися, особливо в другому таймі. Однак потрібно визнати: з таким суперником при його індивідуальних і колективних якостях було дуже складно.

- Ви грали без двох ключових футболістів. Результат означає, що у вас коротка лава, або ті, хто замінив відсутніх, ще не доросли до такого рівня?

- Думаю, навіть з Тайсоном і Марлосом було б дуже важко з такою командою, як "Манчестер Сіті". Безумовно, деякі хлопці ще зовсім без досвіду, їм потрібен час, щоб додати і відчувати себе впевненіше. В цілому ж "Шахтар" завжди намагається покращуватися і розвиватися, наші двері відчинені.

- При підйомі Ісмаїлі вгору у вас було більше агресії. Чи не плануєте в майбутньому перейти на гру в три центральні захисники, адже це, очевидно, дозволяє вам компенсувати втрату двох ключових футболістів і додати в атаці?

- Ні, схему ми точно не мінятимемо. Вважаю, не по одному матчу потрібно судити про те, що відбувається на полі. У нас відмінно вироблена тактика. Це цікаво, але я не замислювався про те, щоб наша команда так діяла. Чесно кажучи, навіть тому, що дана схема мені не дуже імпонує. 

- Як оціните шанси на вихід з групи після нічиєї "Хоффенхайма" і "Ліона"? Чи залишилася ваша мета в Лізі чемпіонів колишньою?

- Наша мета – намагатися перемогти в наступному матчі. Складно вже зараз почати підрахунок. Потрібно рухатися крок за кроком, думати про кожний поєдинок у правильний момент і не заглядати занадто далеко в майбутнє.

- Гвардіола сказав, що, якби всі гравці "Шахтаря" були в складі, матч міг скластися інакше. А у вас є відчуття, що з Марлосом і Тайсоном ви мали б можливість здобути позитивний результат?

- Це важливі футболісти, яких команді дуже не вистачає, але я не знаю, не можу зараз сказати, що з ними ми б перемогли. Ті, хто був на полі, так само старалися, билися і викладалися до кінця.

- Ви говорили, що Ісмаїлі себе не дуже добре почуває і може пропустити матч, але він провів усі 90 хвилин. Грав на уколах чи відновився?

- Нашій медичній службі вдалося відновити його. Слава Богу, Ісмаїлі почув себе краще, тому і вийшов. На завершення прес-конференції хочу сказати величезне спасибі уболівальникам, вони просто фантастично нас підтримували. Це дуже здорово. Подяка від усієї команди.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ