Підтримати нас

Фонд "Захист": допомогти тим, хто піде раніше за нас

Vgoru
Автор статті
23 лютого 2016 14:29
670
Поширити:

 "Ми не можемо додати днів до вашого життя. Але можемо додати життя до ваших днів!" – таким є гасло світових хоспісів. Хоспіс – це лікарня для хворих людей, які йдуть раніше, ніж ми.

Їм встановлено страшний вирок – безповоротне прогресування хвороби… Думаємо, що ніколи не опинимося на їхньому місці, ніколи не будемо доживати свій вік хворі, самотні, покинуті й забуті… Можливо, варто задуматися вже сьогодні, що може зробити кожен з нас, аби їхній голос був почутий. 
 
Мета нашого проекту – допомога пацієнтам херсонського хоспісу, доглянути яких частіше за все або немає кому, або ж немає можливостей, і тому хоспіс – остання їхня пристань. Ми хочемо замінити старі ліжка у херсонському хоспісі, адже 70% з них не витримують жодної критики: це металеві ліжка з панцирними сітками, на яких – дерев’яні щити… зі старими матрацами, а у більшості хворих – пролежні! Також конче необхідний апарат-концентратор кисню для хворих на рак легенів та людей з проблемами дихання.
 
Цей апарат концентрує кисень з навколишнього середовища і є значно безпечнішим у порівнянні з кисневими балонами!На цьому світі ми всі тимчасово живемо, і всі прямуємо до якоїсь Мекки, тому має бути такий будинок, у якому можна було б трохи перепочити, коли є якісь страждання. Для цих людей такий будинок – це хоспіс. Ми з вами не можемо додати днів до життя невиліковних і часто одиноких людей похилого віку, але ми можемо створити їм людські умови до кінця!
 
Для вирішення нагальних потреб необхідно 160 650 гривень. Допоможіть нам їх зібрати! Посильну підтримку ОНЛАЙН можна надати за посиланням

https://ubb.org.ua/uk/project/2015/.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ