Підтримати нас

Філія Укрзалізниці заключила договір з фірмою з відкритою кримінальною справою майже на 2 млн гривень

Автор статті
15 серпня 2019 03:08
901
Поширити:

Сумнівна фірма з відкритою кримінальною справою поставить штучну шкіру на 1,9 млн гривень

Філія “Пасажирська Компанія” провела тендер на закупівлю штучної шкіри для оббивки, очікуваною вартістю 2 млн. грн.

Згідно з тендерною документацією штучна шкіра має бути вишневого кольору та відповідати низці вимог по міцності, жорсткості та світлостійкості.

Загалом має бути поставлено 13 839 м.кв. штучної шкіри. Таким чином вартість одного квадратного метра штучної шкіри складала близько 145 грн.

Закупівля призначена для вагонних депо Києва, Харкова, Одеси, Львова, Дніпра та Маріуполя.

У тендері брало участь тільки дві фірми: ТОВ “ТВП”Максус” та ТОВ “Артокс ЛТД”, різниця в пропозиціях яких складала лише 830 грн. або 0,04% ціни.

Попри таку мізерну різницю, жоден з учасників не знизив своєї ціни в період проведення торгів. Таким чином перемогу дістало ТОВ “ТВП”Максус” з пропозицією 1,949 млн. грн.

Обидва учасники пропонували шкіру одного виробника – ТОВ “Вінісан” м. Тернопіль.

Також обидвоє конкурентів подали свою тендерну пропозицію з різницею всього в одну годину.

ТОВ “ТВП”Максус” зареєстроване в Києві у квартирі свого власника Омельченка Михайла Андрійовича по вулиці Декабристів 12/37.

Фірма “Максус” фігурує у кримінальному провадженні, де зазначено, що вона регулярно співпрацює з транзитно-конвертаційною групою підприємств для ухилення від сплати податків.

Раніше фірма також укладала договори з іншими філіями Укрзалізниці, з Генеральною прокуратурою, “Київським метрополітеном” та іншими державними замовниками. Предметами договорів були, зокрема, постачання фурнітури, клеїв, вінілшкіри, кухонного приладдя та інших товарів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ